Pieniä secondhand putiikkeja, laadukkaita vintagelöytöjä

Kurikka on tunnettu tehtaanmyymälöistään, lähiruokaa myyvistä suoramyyntitiloistaan sekä poikkeuksellisen monipuolisesta erikoisliiketarjonnastaan. Kurikassa on myös useita liikkeitä, joiden valikoima on täynnä yllätyksiä. Lähde kierrokselle ja tee löytöjä kurikkalaisista secondhand- myymälöistä!

Vintagea ja keräilyaarteita Jurvasta

Etsitkö Arabiaa, tauluja, ryijyjä tai design-huonekaluja? Jurvan keskustan kupeessa sijaitseva vintage-liike Huushollin Aarteet kätkee sisäänsä tuhansia aarteita eri vuosikymmeniltä.

Tutustu Huushollin Aarteisiin.

Alle kilometrin päässä Huushollin Aarteista sijaitsee Retro-Reittu, joka on monipuolinen antikvariaatti, keräilyliike ja vähän kirpputorikin. Valikoiman ydintä ovat keräilykortit, sarjakuvat ja kirjat, mutta tarjonta on laaja peltiautoista munakuppeihin! Vieraile samalla myös osto-, myynti- ja vaihtoliike Petun Putiikissa, josta löydät pelikonsoleita, pelejä, elokuvia, musiikkia ja leluja.

Lue lisää Retro-Reittusta.

Lue lisää Petun Putiikista.

Piipahda samalla reissulla myös Kranni Kirppiksellä Jurvan keskustassa!

Kurikan Wanha Kaluste

Designia Kurikasta

Keräilijät ja antiikin ystävät rakastuvat varmasti Faaraon Antiikkiin ja Kurikan Wanhakalusteeseen. Liikkeet sijaitsevat lähekkäin ja kätkevät sisäänsä valtavan valikoiman antiikki- ja designtavaraa, militariaa sekä käyttö- ja keräilyesineitä.

Tutustu Faaraon Antiikkiin. 

Lue lisää Kurikan Wanhakalusteesta. 

Piipahda samalla reissulla myös Kurikan Kirpputorilla!

Koruja ja hyviä tekoja Jalasjärvellä

Toiselle tarpeeton on toisen aarre! Koru- ja lahjakauppa Hopeinen Kuu myy second hand -koruja, kelloja ja lahjatavaraa. Liike sijaitsee Jalasjärven kirkonkylällä Kurikassa, Tampereen ja Seinäjoen välissä. Autolla pääsee aivan oven eteen ja läheltä löytyy lisää parkkitilaa.

Valikoimassa on secondhand -löytöjen lisäksi uusia kauniita hopeakoruja, kultakoruja, kihlasormuksia, rannekelloja, seinäkelloja, kastelahjoja ja muuta lahjatavaraa. Liikkeestä löytyy myös sisustustavaraa, juhlatarvikkeita ja heliumpalloja. Ostoksia voit tehdä myös verkkokaupasta.

Tutustu Hopeiseen Kuuhun. 

Jalasjärven seurakuntatalolla sijaitsee Lähetyksen kirpputori ja kahvio. Myynnissä on monipuolisesti vaatteita, astioita, koruja, leluja ja paljon muuta mukavaa. Kirppikseltä saatu tuotto menee lähetystyön hyväksi, nimikkolähettien työn tukemiseen ja kirpputorin myyjinä toimivat vapaaehtoiset. Ostoksien lomassa voit myös nauttia kupin kahvia!

Lue lisää Lähetyksen Kirpputorista.

Tutustu Kurikan kattavaan myymälävalikoimaan ja vietä shoppailupäivä lakeuksilla! Ostokset -kategoriasta löydät kuntakeskuksittain ihastuttavat kivijalkamyymälät ja palvelevat erikoisliikkeet.