Kurikassa tapahtuu – tapahtumakalenteri

Kurikkalaiset ovat tunnetusti innokkaita tapahtumien järjestäjiä, ja Kurikassa päästäänkiin vuosittain nauttimaan monenlaisista tapahtumista ympäri vuoden.

Kurikan tapahtumakalenterista näet ajankohtaisesti Kurikan alueen tapahtumatarjonnan.

Tapahtumakalenterin löydät täältä

Markkinahumua

  • Jurvan markkinat
    2.-3.7. la klo 10-17, su klo 11-17
  • Jalasjärven markkinat
    6.8. klo 10-16
  • Kurikan markkinat
    20.-21.8. pe klo 10-20, la klo 9-16

Kurikan festivaalikesässä tapahtuu

Haku Päällä 17.-18.6.2022 Kurikan torilla

Haku Päällä -festarit kutsuu rokkaamaan ja rakastamaan Kurikkaan 17.-18.6.2022. Haku Päällä on musiikkifestivaali ripauksella rakkautta. Alun perin heilanhakufestivaalina toiminut tapahtuma keskittyy nykyisin rakkauteen kaikissa sen muodoissa: ystävyyteen, parisuhteeseen, perheeseen ja ennen kaikkea yhdessäoloon. Iltaisin festareilla on musiikkia Suomen huipulta paikallisia kuuluisuuksia unohtamatta. Lavalle nousevat muun muassa BESS, Laura Voutilainen, Anssi Kela ja Movetron. Heilanhakua, hauskanpitoa, urheilua, menopelejä – niistä on rakkaudentäyteinen viikonloppu tehty.

HAKU PÄÄLLÄ

Mukula 1.-7.8.2022 @Jalasjärvi

Riemukas lasten kulttuuritapahtuma Mukula tulee taas 1.-7.8.2022! Jalasjärvellä vietettävä Mukula koostuu monipuolisesta tapahtumaviikosta mm. työpajoineen sekä teatteriesityksineen ja se huipentuu koko perheen iloiseen festivaalipäivään – vanhaa Mukula-perinnettä kunnioittaen.

MUKULA.INFO

Rytmiraide 19.-20.8.2022 @Wanha Asema ja Aseman makasiini

Palava halu antaa ihmisten jälleen kokea kulttuuritapahtuman yhteisöllisyys ja elävän musiikin riemu on ollut ajavana voimana Rytmiraiteen aktiiveille koko pandemian ajan. Kaksi kertaa on nyt jouduttu perääntymään, joten tulevana kesänä mennään päätyyn saakka 19.-20.8.2022. Festivaaliohjelmisto on jälleen monipuolinen annos musiikin buffet-pöydästä. Juurimusiikki on Rytmiraiteen peruskiveä ja bluegrass taas juurimusiikin ehtaa perustaa. On siis viimein aika kuulla sitä myös Rytmiraiteella ja millä tavalla! Lavalle nousevat Steve ’n’ Seagulls, Von Hertzen Brothers, Justus Group, Litku Klemetti, Martti Servo ja Napander, Kalevauva.fi, Sliotar ja Bilebändi Apaja.

Kuva tori-illasta

Asu&Elä

Kahden vuoden tauon jälkeen odotettu, järjestyksessään jo 12. tapahtuma järjestetään 11.-12.6.2022.

Kesäkuun alussa vietämme Asu&Elä –messuja Kurikan Kampuksella, joka tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle osaamiselle, asumiselle ja elämiselle.

Tapahtuman punaisena lankana ovat aina olleet kurikkalaiset kodit, jotka ovat avanneet ovensa tapahtumakävijöille. Kohteina on mielenkiintoisia ja ”elämänmakuisia” koteja, joiden kautta näkyy kurikkalainen tapa elää. Uusi ajankohta avaa uusia mahdollisuuksia näyttää miltä kesä näyttää Kurikassa.

Siirry Asu&Elä-verkkosivuille