Frisbeegolfin mahdollisuudet Kurikassa

Frisbeegolf on suosittu ulkoilmaurheilulaji, joka yhdistää frisbeen heittämisen ja golfin periaatteet. Laji tarjoaa hauskaa ja haastavaa liikuntaa kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille. Tutustu Kurikan kenttiin ja vietä päivä Kurikassa!

Säläisjärven frisbeegolfrata

Jurvan 23-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Säläisjärven vaihtelevissa maastoissa. Rata on ilmainen ja avoinna ympäri vuoden kaikille harrastajille ja lajista kiinnostuneille. Radalta löytyy mukavasti korkeuseroja, avoimia liidätysväyliä, sekä tiukkoja metsäpillejä. Säläisjärven Frisbeegolfradan aloituspaikka on Säläishallin vieressä. Radan läheisyydessä sijaitsee muun muassa Säläisjärven uimarantaCamping Jurva palveluineen ja Sällinpolku.

Säläisjärven Frisbeegolfrata, Venerannantie 1, 66300 Jurva

Ratakartan ja lisätiedot löydät tästä 

Kurikan keskuskentän frisbeegolfrata

Kurikan keskuskentän 10-väyläinen frisbeegolfrata sijaitsee Kurikan keskustan upeassa urheilupuistossa Kyrönjoen varrella. Rata on ilmainen ja avoinna ympäri vuoden kaikille harrastajille ja lajista kiinnostuneille. Radalla onnistuu liikkuminen myös rattaiden kanssa! Frisbeegolfkiekkoja voi lainata Kurikan kirjastosta.

Rata sijaitsee keskustan palveluiden ääressä. Kesäaikaan kannattaa piipahtaa nauttimassa jäätelöt Torin tötterössä ja jatkaa pelailua vaikkapa minigolfin parissa Kurikan torin puistossa.

Kurikan keskuskentän frisbeegolfrata, Tanelintie, 61300 Kurikka

Lisätiedot löydät tästä 

Kurikan keskuskentän frisbeegolfrata sijaitsee Kyrönjoen varrella.

Syömään!

Olipa päivä Kurikassa leppoinen tai täynnä aktiviteetteja, aina täytyy syödä. Kurikan ravintolat ja kahvilat tarjoavat maukasta kotiruokaa, kansainvälisiä herkkuja sekä itsetehtyjä leivonnaisia – jokaiselle jotain!

Tutustu kaikkiin Kurikan, Jurvan ja Jalasjärven ruokapaikkoihin ja kahviloihin >>