Albertiina

Viihtyisä omakotitalo rauhallisella paikalla maalla Kurikan Luovankylässä. Omakotitalo sijaitsee 4 km päässä 3-tiestä. Asunto sopii lyhyt- ja pidempiaikaisiin majoituksiin, lomanviettopaikaksi pariskunnille ja perheille, myös työmatkalaiset ovat tervetulleita. Asunnossa on tilava pohjaratkaisu ja hyvin varustettu keittiö. Oma sauna käytettävissä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Alueella on hyvät lenkkeilymaastot. 3,5 km päässä sijaitsee Loukajanvuoren näkötorni, jonka huipulta avautuu kauniit peltomaisemat. Myös Santavuoren ulkoilumaastot ja näkötorni n. 6km päässä.

Tilava keittiö varustettuna kaikilla kodinkoneilla. Iso olohuone, yksi erillinen makuuhuone. Olohuoneessa sekä makuuhuoneessa on molemmissa kaksi sänkyä. Olohuoneessa lisäksi sohva ja lisäpatjoja löytyy. Ilmalämpöpumppu pitää huoneilman sopivan viileänä kesäkuumalla. Lisätietoja sähköpostilla tai soittamalla!


Tekemistä ja palveluja vailla? Tutustu Kurikan, Jalasjärven ja Jurvan aktiviteetteihin ja elämyksiin sekä nähtävyyksiin! Ravintolat ja kahvilat löydät Syö ja juo -kategoriasta.