Luontoretkeilyä Kurikassa

Seikkailu odottaa luonnon helmassa Kurikassa! Lähde unohtumattomalle matkalle kohti upeita lakeusmaisemia, rauhoittavaa hiljaisuutta ja luonnon lumoa. Jylhät kallioalueet Jalasjärven Pirunpesän alueella, isot suoalueet Kurikan Niinistönjärvellä sekä Jurvan Levanevan luonnonsuojelualue ovat esimerkkejä alueemme monipuolisista luontokohteista. Olemme koonneet kolme luontoaiheista sometiliä ja sivustoa, joista löydät vinkkejä luontomatkailuun Kurikassa.

Kurikan tulipaikat

Suosittu Instagramtili sisältää koko Kurikan alueen tulipaikkojen esittelyjä. Kurikan tulipaikat palkittiin Kurikan kaupungin vapaa-aikalautakunnan palkitsemisjuhlassa vuoden 2023 Liikuntakulttuurin edistäjänä.

Tutustu >>

Retkeile lakeuksilla

Sivustoa ylläpitää Alexandra, retkeilyä rakastava seikkailija ja ulkoilmaelämästä innostuva tarinankertoja. Sivuilta ja sometileiltä löytyy kokonaisvaltaista sisältöä Etelä-Pohjanmaalla retkeilystä.

Tutustu >>

Alexandra Parkkonen taltioi upeita retkikohteita. Sivustolta löytyy tuttuja ja niitä tuntemattomampiakin retkeikohteita.
Retkeile lakeuksilla jakaa kokonaisvaltaista sisältöä Etelä-Pohjanmaalla retkeilystä ja inspiroi upeilla kuvilla.

Visit Suupohja

Visit Suupohjan Luontokohteet ja reitit –kategoriasta löytyy kaikille avoimia luonto- ja lähiretkikohteita. Kohteita suodattamalla löydät muun muassa Kurikan alueen luonnonihmeitä ja näkötorneja!

Tutustu >>

Syömään!

Jos retkeilyn jälkeen vielä hiukoo, kannattaa tutustua Syö ja juo -kategoriaan. Kurikan ravintolat ja kahvilat tarjoavat maukasta kotiruokaa, kansainvälisiä herkkuja sekä itsetehtyjä leivonnaisia – jokaiselle jotain!

Tutustu kaikkiin Kurikan, Jurvan ja Jalasjärven ruokapaikkoihin ja kahviloihin >>