Kohtalonmäki Oy

Mutkaisen kylätien risteyksessä, kukkulan päällä Jalasjärven Mäntykosken kylässä näet Kohtalonmäen hirsitalon. Hirsitalokaunotar on seurannut kylän elämää keskeiseltä paikalta yhtenä alueen kantatilana jo 1900-luvun alusta lähtien.

Hurmaava pohjalainen tilakokonaisuus seisoo syreenien suojassa luonnon rauhassa. Entisajan kiireettömyys ja peripohjalainen väkevä maisema ovat säilyneet tilan ympärillä luoden erinomaiset olosuhteet erilaisille merkittäville juhlille ja tapahtumille.

Pohjalaistalot ovat osa yhteistä kulttuuriperintöämme, jota haluamme osaltamme olla säilyttämässä jälkipolville. Pohjalaistalot ilmentävät kulttuuriamme, jossa yhdistyy yhteisöllisyys, aitous ja kestävyys, nämä toimivat myös yritystoimintamme arvopohjana. Pohjalaistalot ovat kautta aikain olleet merkittävien tapahtumien paikkoja, näissä taloissa on synnytty, vihitty ja siunattu. Pohjalaiskulttuuri onkin meille inspiraation lähde ja sen avulla luomme myös uutta. Tavoitteenamme on, että jokainen vieraamme kokee palasen pohjalaista juurevaa maagisuutta ja kiireettömyyttä Kohtalonmäellä käydessä.