Molskimaan ja polskimaan – Esittelyssä Kurikan uimahallit

Kevät on jo pitkällä, mutta luonnonvedet vielä kovin kylmiä! Lämpimästä uimavedestä haaveilusta ei tarvitse luopua: Aivan Kurikan keskustassa sijaitseva uimahalli Molskis sekä Jalasjärven keskustassa oleva uimahalli Polskis ottavat vastaan kaiken tasoisia uimareita. Tutustu Kurikan uimahalleihin ja poimi tästä jutusta infot!


Uimahalli Molskis

Uimahalli Molskiksesta löytyy ison altaan lisäksi monitoimi-, kylmävesi- sekä kahluu- ja opetusallas. Kahluu- ja opetusaltaassa saa käyttää lasten leluja, monitoimialtaasta löytyy vesiliukumäki ja isossa altaassa pääsee hyppäämään veteen sekä käyttämään isoja leluja – hauskaa tekemistä löytyy siis perheen pienemmillekin uinnin lisäksikin! Molskiksen palvelutarjontaan kuuluvat myös ulkopuolisen yrittäjän järjestämät vauva-, tenava- ja perheuinnit. Kurikan uimahalleilla pystyy jumppaamaan myös itsenäisesti virtuaalisen vesijumpan avulla.

Uimahallitilojen lisäksi Molskiksesta löytyy myös kahvio, joka palvelee uimahallin aukioloaikoina.

Molskiksen aukioloajat näet nettisivuilta. Oleskeluaika uimahallissa on kaksi tuntia sisältäen peseytymis- ja pukeutumisajan. Allasosasto sulkeutuu 30 minuuttia ja pesutilat 15 minuuttia ennen sulkeutumisaikaa.


Uimahalli Polskis

Uimahalli Polskiksessa uimareiden käytössä on sekä iso- että lastenallas. Kuten Kurikassa, myös Jalasjärven uimahalli Polskis tarjoaa kesäisin uimakouluja. Uimakoulujen lisäksi Polskiksen tarjontaan kuuluu myös erilaisia vesijumppia ja -juoksuja sekä hydrobic-jumppia. Kurikan uimahalleilla pystyy jumppaamaan myös itsenäisesti virtuaalisen vesijumpan avulla.

Polskiksesta voi varata vuoron Lamminjärven avantosaunalle.

Päiväkohtaiset aukioloajat löytyvät uimahallin nettisivuilta, Polskiksen Facebook-sivulta (Jalasjärven uimahalli) sekä Polskiksen aulan info-taululta.