Lamminjärven virkistysalue

Lamminjärvi sijaitsee aivan Jalasjärven keskustassa. Lamminjärvi palvelee laajasti erilaisilla virkistysmahdollisuuksilla.

Lamminjärven keskustan puolella on yleinen hiekkapohjainen uimaranta. Uimarannalla on laituri, jonka päässä vesisyvyys on alle 2 metriä. Uimaranta on Kurikan kaupungin ylläpitämä.

Urheilumahdollisuuksia Lamminjärvellä on tarjolla runsaasti. Lamminjärven ympäri kulkee viihtyisä noin 1 km mittainen kävelyreitti. Kävelyreitin varrella on mahdollisuus nauttia vesilunnosta sekä levähtää varjoisilla penkeillä. Lamminjärven päädyssä keskustan puolella on beach volleyn pelaamiseen alueella käytössä useampi kenttä. Lamminjärven ja Jalasjoen välissä palvelee uusi ulkokuntosali sekä skeittiparkki.

Kesällä 2024 alueelle valmistuu uusi liikennepuisto. Liikennepuiston aukioloajat voi tarkistaa liikennepuiston sivuilta. Alueen perällä on Jalasjärven Jalaksen pesäpallokenttä Energia-areena. Jalasjärven Jalaksella on joukkue Naisten ykköspesis sarjassa ja he pelaavat Lamminjärven Pukkioniemen Energia-areenalla otteluohjelman mukaisesti.

Alueella Lamminjärven ja Jalasjoen välissä palvelee myös matonpesupaikka kuivaustelineineen.

Alueelle on tulossa runsaasti uusia rakenteita kesällä 2024 ja se näkyy Lamminjärven ja Jalasjoen välisellä alueella rakennustöinä.

Talviajan palvelut

Talvella alueella on mahdollisuus hiihtoon sekä saunomiseen ja avantouintiin. Jalasjärven Lamminjärven avantosauna on avoinna ajanvarauksella lokakuusta huhtikuuhun. Lisätiedot ja ajanvaraukset Jalasjärven uimahalli Polskiksesta.

Lamminjärven uimaranta