Uiden myös syksystä kevääseen – Esittelyssä Kurikan uimahallit

Syksy on jo pitkällä, mutta lämpimästä uimavedestä ei tarvitse luopua: Aivan Kurikan keskustassa sijaitseva uimahalli Molskis sekä Jalasjärven keskustassa oleva uimahalli Polskis ottavat vastaan kaiken tasoisia uimareita. Tutustu Kurikan uimahalleihin ja poimi tästä jutusta info ja aikataulut!


Uimahalli Molskis

Uimahalli Molskiksesta löytyy ison altaan lisäksi monitoimi-, kylmävesi- sekä kahluu- ja opetusallas. Kahluu- ja opetusaltaassa saa käyttää lasten leluja, monitoimialtaasta löytyy vesiliukumäki ja isossa altaassa pääsee hyppäämään veteen sekä käyttämään isoja leluja – hauskaa tekemistä löytyy siis perheen pienemmillekin uinnin lisäksikin!

Molskis tarjoaa kesäisin uinnin alkeis-, jatko- ja tekniikkakouluja, alkeita uimataidottomille sekä erityislasten uimakoulua. Syksyllä puolestaan alkoi vesijumpat, jotka jatkuvat viikolle 49 eli 12.12. asti. Molskiksen palvelutarjontaan kuuluvat myös vauva-, tenava- ja perheuinnit sekä koululaisten ja erityisryhmien opetus ajankohtaisia teemoja unohtamatta.

Uimahallitilojen lisäksi Molskiksesta löytyy myös kahvio, joka palvelee uimahallin aukioloaikoina.

Molskiksen aukioloajat:

Maanantai 14.00 – 21.00

Tiistai 7.00 – 21.00

Keskiviikko 14.00 – 21.00

Torstai 7.00 – 21.00

Perjantai 14.00 – 21.00

Lauantai 12.00 – 18.00

Sunnuntai 12.00 – 18.00

Molskis on suljettu juhlapyhinä. Uimahalli suljetaan aattopäivinä kello 18.00. Oleskeluaika uimahallissa on kaksi tuntia sisältäen peseytymis- ja pukeutumisajan. Allasosasto sulkeutuu 30 minuuttia ja pesutilat 15 minuuttia ennen sulkeutumisaikaa.


Uimahalli Polskis

Uimahalli Polskiksessa uimareiden käytössä on sekä iso- että lastenallas. Kuten Kurikassa, myös Jalasjärven uimahalli Polskis tarjoaa kesäisin uimakouluja. Uimakoulujen lisäksi Polskiksen tarjontaan kuuluu myös erilaisia vesijumppia-, juoksuja ja hydrobic-jumppia sekä avantosauna.

Polskis on avoinna pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin kello 14.00 – 21.00. Aukioloajoissa voi kuitenkin olla vaihteluita. Päiväkohtaiset aukioloajat löytyvät Kurikan kaupungin nettisivuilta, Polskiksen Facebook-sivulta (Jalasjärven uimahalli) sekä Polskiksen aulan info-taululta.

Koronatilanteen hellittämisen johdosta Molskiksessa ja Polskiksessa ei ole tällä hetkellä käytössä sähköistä ajanvarausjärjestelmää tai rajoitettua käyntimäärää, joten kulku uimahalliin käy perinteiseen tapaan. Tervetuloa!