Koko perheen Asu&Elä -messut 9.-10.9.2023

Tervetuloa koko perheen Asu&Elä -messuille Kurikan kampukselle (Huovintie 1) syyskuun toisena viikonloppuna. Mukana on 70 näytteilleasettajaa, jotka esittelevät kurikkalaista yrittäjyyttä, osaamista, asumista ja elämistä.

Kurikan kaupungin osastolla kuulet maksuttomasta päivähoidosta ja voit varata itsellesi unelmien tontin. Tarjoamme kaikille messuilla kaupungin omakotitontin varanneille kodin lopputarkastuksen yhteydessä 1500 € tuparilahjan, jonka saa käyttää lahjakorttina kurikkalaiseen yritykseen.

Luvassa on viihdettä koko perheelle: lapsille on jaossa ilmapalloja ja menossa mukana on myös karkkeja ja Juustoportin pillimehuja jakava Hirvertti-hirvi. Kurikan kampuksen messuravintola palvelee messujen aukioloaikojen puitteissa.

Messulavan vaihtuva ja monipuolinen ohjelma kutsuu viihtymään. Messujuontajina toimivat lauantaina Kurikan kaupungin nuorisovaltuuston jäsen Onerva Niemi parinaan elinvoimajohtaja Juha Luukko. Sunnuntaina Onervan juontoparina nähdään ja kuullaan tangokuningas Keijo Hietikko.

Messuille on vapaa pääsy. Tervetuloa viihtymään Kurikkaan!